Texter och film som ger resultat

Myrdal Media producerar reportagefilmer och produkt- och teknikorienterade texter åt ledande företag, Sveriges största byggtidningar, organisationer inom byggbranschen och industrin.

Myrdal Media producerar även kundcase, copytexter, pressmeddelanden, nyhetsbrev och kundtidningar. Vår styrka ligger i lång erfarenhet, hög kompetens och snabb leverans. Vi vågar påstå att vi är svårslagna när det gäller produktion av reportagefilmer, foto och produkt- och teknikorienterade texter åt ledande företag och organisationer inom byggbranschen och industrin.

Några av uppdragsgivarna är Instalco, OKQ8, SunDay, Flinks Järn, Maskinentreprenörerna, Next One Technology, Epiroc, Schneider Electric, Saint-Gobain med flera. Myrdal Media producerar även texter för hemsidor åt företag som Strigin, Innergårdsgruppen, Fog & Fönsterservice i Stockholm AB och läkemedelsföretaget Recaremed AB.

Motorjournalistik

Sedan 2011 provkör Myrdal Media alla nya modeller av lätta lastbilar som kommer ut på den svenska marknaden. Testerna sker i hela Europa på uppdrag av Sveriges ledande byggtidningar: Byggnadsarbetaren, Byggindustrin, DMH (Den Moderna Hantverkaren), Elinstallatören, VVS-Forum och Plåt&Vent.

Artiklar

Myrdal Media har lång erfarenhet av att intervjua människor inom en rad olika områden och skriva produkt- och teknikorienterade texter anpassade för flera olika målgrupper. Texterna används separat eller som ett komplement och en fördjupning vid sidan av filmerna. Läs mer.

Film & foto

Vi producerar reportagefilmer för små, mellanstora och stora företag. Vinkeln diskuteras tillsammans med uppdragsgivaren. Myrdal Media tar sedan fram ett synopsis som underlag för intervjun – utifrån vad som ska kommuniceras i filmen. Läs mer.

Paket

Vi erbjuder ett paket med kompletta kundcase som innehåller reportagefilm, stillbilder och fördjupande text. Ett paket som kan användas för en kraftfull och riktad marknadsföring till olika målgrupper på hemsidor, som nyhetsbrev i sociala medier med mera. Både filmer och texter kortas ner till de format som önskas. Läs mer.